Commercieel

 • BLOGGEN VOOR WIJ HOUDEN VAN...KOFFIE & THEE

  Dirk Bosman bedacht en schreef recentelijk zijn eerste blogpost voor de website http://www.wijhoudenvanthee.nl. Deze blogpost gaat over losse thee en komt eerdaags online. Binnenkort volgt ook een eerste blogpost voor de website http://www.wijhoudenvankoffie.nl. De blogfrequentie is maandelijks.

 • KALDI 15 JAAR Interviews en teksten jubileummagazine Kaldi Koffie & Thee

  Winkelketen Kaldi Koffie & Thee bestaat op 15 februari 2015 precies 15 jaar. Inmiddels heeft Kaldi in Nederland 28 en in China 4 vestigingen. In opdracht van Kaldi nam Dirk Bosman met veel plezier in december vorig jaar een aantal interviews af en schreef hij leuke en informatieve teksten voor het Kaldi jubileummagazine dat later in 2015 verschijnt.

 • BLOGGEN VOOR SECURITAS BOA-kwestie nu op de politieke agenda

  Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch stelde begin april Kamervragen aan Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie over de kwaliteit van Buitengewoon Opsporingsambtenaren (boa’s). Dit naar aanleiding van de oproep van minister Opstelten aan gemeenten om meer boa’s in te huren. Dit baart beveiligingsbedrijven grote zorgen.

 • BLOGGEN VOOR SECURITAS Kosten delen met collectieve beveiliging

  Als uw bedrijf gevestigd is op een bedrijventerrein en u kampt met overlast, inbraken en/of andere vormen van criminaliteit dan kan het een goed idee zijn te kiezen voor collectieve beveiliging. Met een betrouwbaar, ervaren en gecertificeerd beveiligingsbedrijf bent u niet alleen goed beveiligd, u bespaart ook kosten.

   

 • BLOGGEN VOOR SECURITAS Meer mogelijk met IP-camerabeveiliging

  40% van de ondernemers in Nederland krijgt ooit te maken met inbraak. Daar wilt u natuurlijk liever niet bij horen. Graag ziet u dat er op een professionele, maar betaalbare wijze 24/7 een oogje in het zeil wordt gehouden met een betaalbaar en modern beveiligingssysteem. En zelf wilt u ook 24/7 de mogelijkheid hebben om te zien wat er in uw bedrijfspand(en) gebeurt.

 • BLOGGEN VOOR SECURITAS Roermondse juwelier en edelsmid heeft geen vuurwapen nodig

  De overval op een juwelierswinkel in Deurne eind maart 2014, waarbij de vrouw van de eigenaar twee overvallers doodschoot, zorgde voor veel beroering.  En ook eind april was het weer zover; nu werd het atelier van een juwelier in Bergen op Zoom overvallen. De redactie vond een collega-juwelier en edelsmid bereid om zijn kijk op overvallen in de juweliersbranche te geven.

 • Nijwa Zwolle leverde onlangs de vijftigste Volvon Truck, type FH 12 420 met aanhanger af bij Kamphof Veetransport. De opbouw is van Cuppers. In opdracht van VW. De Schakel. / Copyright tekst en foto: Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.

  'GEEN KOE EN GEEN DAG ZIJN HETZELFDE BIJ ONS'

  Hard werken en innovatief bezig zijn, zijn trefwoorden die dit bedrijf typeren. Eigenaar Hans Kamphof: “Wij zijn denk ik het meest geautomatiseerde veetransportbedrijf van Nederland.”

 • AREA REINIGING MAAKT WERK VAN AFVAL

  Het beeld van afval als ongewenst restproduct is in de afgelopen periode sterk genuanceerd. Afval wordt meer en meer gezien als grondstof. Zo wordt bij AREA Reiniging groen afval omgezet naar biomassa ten behoeve van de energievoorziening en wordt van ingezameld plastic afval grondstof voor de plastic industrie gemaakt.

 • HOITING TRANSPORT: DE FLEXIBELE EN KLANTGERICHTE DIENSTVERLENER

  Aan de rand van het Drentse dorp Gieten is Hoiting Transport te vinden. Trefwoorden die dit bedrijf typeren zijn flexibiliteit en klantgerichtheid. "Eén telefoontje van een klant en wij staan voor hem klaar. Binnen een uur na een aanvraag proberen wij ter plekke te zijn", vertelt de enthousiaste en gedreven ondernemer Hendrik Hoiting.

 • Magazine De Schakel

 • "DE GROENE DROOM VAN CORENDON INTERNATIONAL TRAVEL"

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog op de agenda bij Corendon. December vorig jaar maakte de Nederlandse touroperator/ Turkije specialist bekend dat het de komende drie jaar (2011, 2012 en 2013) in samenwerking met de Turkse stichting TEMA maar liefst 1 miljoen bomen gaat planten voor CO2-compensatie. Voor klanten van Corendon is hier een belangrijke rol in weggelegd.

 • 'VLIEGEN OP ALGENOLIE HEEFT DE TOEKOMST'

  Het Platform Duurzame luchtvaart (PDL) is bezig met een tot de verbeelding sprekend project dat de naam Noorderluchtlijn heeft gekregen. Het Platform, waarvan luchtvaartexpert en oud-verkeersvlieger Benno Baksteen voorzitter is, wil met een luchtlijn tussen Groningen Airport Eelde en Schiphol laten zien dat luchtvaart als infrastructuur niet alleen een essentieel onderdeel is van onze samenleving, maar ook duurzaam kan zijn. "Onze kracht is om mensen bij elkaar te brengen en elke partij datgene te laten doen waar hij goed in is."

 • Copyright tekst en foto's DIBEBO Tekstproducties.

  Bekende merken en mensen, maar een nieuwe naam

  Van der Haeghe BV in Geldermalsen is zoals de kop van dit artikel aangeeft een nieuwe naam, maar het bedrijf levert sinds 1 november vorig jaar met bekende merken én mensen tractoren en toebehoren door heel Nederland. Deze onderneming waarvan het moederbedrijf gevestigd is in België, nam eind vorig jaar het importeurschap voor Nederland van diverse merken tractoren,maaimachines en armmaaiers over van Vormec. Voor dealers, handelaren en eventuele eindgebruikers organiseert Van der Haeghe BV op 15 maart een open huis vanaf 10.00 uur. Op 14 maart wordt het bedrijfspand officieel geopend.

 • MBO COLLEGE AIRPORT: "BEDRIJFSLEVEN STUURT DUURZAAMHEID AAN"

  Volgens programmamanager John Flierman bij het MBO College Airport stuurt het bedrijfsleven duurzaamheid aan. Het onderwijs is daarin min of meer volger. "Beroepsopleidingen die wij als onderdeel van het ROC van Amsterdam aanbieden, ontlenen hun bestaansrecht uit het feit dat er een arbeidsmarkt is en niets anders dan dat."

 • Magazine Duurzame Luchtvaart 202020

 • NORDISK: DE LICHTGEWICHT CONTAINER SPECIALIST VOOR DE LUCHTVAART

  Hans van Rooijen is de Area Sales Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Nordisk Aviation Products. "Wij leveren steeds lichtere containers aan de luchtvaart. Op deze manier vindt er tijdens het vliegen minder uitstoot van CO2 plaats", zegt Van Rooijen. Hij begon zijn loopbaan bij KLM. De Sales Manager is niet verantwoordelijk voor de verkoop in de hele genoemde werelddelen. "Dat geldt slechts voor een deel van die gebieden. Ik woon en werk in Nederland."

 • "KLM VLIEGT OP DE VLEUGELS VAN HET NLR"

  Het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) is dé centrale kennisonderneming op het gebied van lucht- en ruimtevaart in Nederland. Algemeen Directeur van het NLR is Michel Peters. Met hem een interview over de activiteiten van het NLR, over duurzame luchtvaart en andere luchtvaart gerelateerde zaken die aan bod kwamen.

 • "TREES FOR TRAVEL"

  Trees for Travel voert in opdracht van bedrijven en particulieren (verhouding 90 om 10 procent) duurzame bos- en energieprojecten uit in ontwikkelingslanden. Meer dan 75 procent van het vrijwillig ingelegde geld wordt ook daadwerkelijk aan de diverse projecten besteed.

 • ATP: RONDUIT VEELZIJDIG!

  The Advanced Travel Partner is een van de vele bedrijven, die op Schiphol-Rijk gevestigd is. Om voor elke klant het maximale rendement te realiseren heeft ATP meerdere reisspecialismen in één organisatie verenigd. Ontdek daarom ATP Business Travel voor al uw zakenreizen. ATP Government Travel verzorgt met verve overheidsreizen en ATP Events staat garant voor de uitstekende organisatie van incentive- en sportreizen.

 • Milieu Service Nederland biedt de nieuwe standaard in papiervernietiging

  Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw vertrouwelijke archieven, documenten en papierafval met zorg en door een betrouwbare partij op een duurzame wijze worden vernietigd. Op deze manier voorkomt u dat deze zaken in ongewenste handen terechtkomen. Milieu Service Nederland b.v. biedt u nu in heel Nederland de nieuwe standaard in papiervernietiging. Dit bedrijf vernietigt al uw vertrouwelijke papierwerk in alle hoeveelheden en in de frequentie die u wenst voor de deur van uw onderneming. Als u dat wilt in uw aanwezigheid.

 • Stardeck: een nieuwe ervaring!

  Induco Timber Products B.V. (I.T.P.) een jointventure van Ifura en Lite Wood International BV , is momenteel druk doende om het buitenparket van Stardeck te promoten op de Nederlandse en Belgische markt. Adriaan van der Wal is de directeur en in Europa verantwoordelijk voor de sales en marketing van de terrasdelen, die gemaakt zijn van merbau. "Met de introductie van Stardeck spelen wij in op de trend dat mensen het tegenwoordig belangrijk vinden dat de vloer op het terras bij hun (zomer)huis of stacaravan voorzien is van onderhoudsvrij buitenparket. Graag laten wij nu ook de parketspeciaalzaken kennismaken met Stardeck", vertelt Van der Wal.

 • 'TIJD VOOR EEN WERELDWIJDE HEFFING OP KEROSINE'

  Bestuursvoorzitter Steven van der Heijden van TUI Nederland/ Arke Fly, is van mening dat de luchtvaart erg achteroploopt als het gaat om duurzaamheid. "Wanneer er nu niet door de overheid en vliegtuigmaatschappijen wordt geïnvesteerd in een schonere luchtvaart dan gaat dat in de toekomst zorgen voor een rem op de mobiliteit. De ontwikkeling van verantwoorde biobrandstoffen in combinatie met veel schonere en zuiniger motoren lijkt dus de enige duurzame oplossing. Om het onderzoek naar biobrandstoffen te bespoedigen ben ik voor een wereldwijde heffing op kerosine. De tijd is daar rijp voor."

 • 'VLIEGEN OP ALGENOLIE HEEFT DE TOEKOMST'

  Het Platform Duurzame luchtvaart (PDL) is bezig met een tot de verbeelding sprekend project dat de naam Noorderluchtlijn heeft gekregen. Het Platform, waarvan luchtvaartexpert en oud-verkeersvlieger Benno Baksteen voorzitter is, wil met een luchtlijn tussen Groningen Airport Eelde en Schiphol laten zien dat luchtvaart als infrastructuur niet alleen een essentieel onderdeel is van onze samenleving, maar ook duurzaam kan zijn. "Onze kracht is om mensen bij elkaar te brengen en elke partij datgene te laten doen waar hij goed in is."

 • AFS: DE KEROSINELEVERANCIER VAN KLM & AIR FRANCE

  Aircraft Fuel Supply (AFS) is namens KLM/ Air France en de op Schiphol vertegenwoordigde brandstofleveranciers verantwoordelijk voor de ontvangst, behandeling, coördinatie en distributie van kerosine. Ingenieur Klaas Winters is bij AFS de General Manager. Bij dit bedrijf werken ruim twintig mensen.

 • Bert van der Zwaan (foto)en zijn vier medewerkers zijn erg handig. "En met onze capaciteit en ons werktempo kunnen wij absoluut concurreren met andere bedrijven", zegt Van der Zwaan overtuigend. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Copyright foto: Van der Zwaan V.O.F.

  Aannemersbedrijf Van der Zwaan V.O.F. Denkt met u mee!

  "Meedenken met onze klanten. Dat is waar wij goed in zijn. In onze ogen is alles mogelijk. Als het niet linksom lukt dan doen we het toch rechtsom? Maar maken doen we het en zeker goed!", zegt Bert van der Zwaan. Samen met zijn vrouw Rita is hij eigenaar van Aannemersbedrijf Van der Zwaan V.O.F. Bij dit bedrijf met zijn hoofdzetel in Wezep kunnen overheden, bedrijven en zeker ook particulieren terecht voor alles op het gebied van (nieuwe)bestratingen.

 • Achmea health Centers: Fitness maar dan anders

  “In de Achmea health Centers zijn onze medewerkers dagelijks bezig om sporters te managen met hun gezondheid en om bewegen een onderdeel te laten zijn van hun leefstijl. Wij bieden de mensen die bij ons sporten, in een gemoedelijke sfeer een totaalconcept aan”, zegt Alois Maton en hij is regiomanager Noord.

 • Het voltallige team van Schildersbedrijf Henk van den Brand (eigen foto)

  Alle Vakmanschap in huis bij Schildersbedrijf Van den Brand

  Kwalitatief hoogstaand schilderwerk bieden, afspraken nakomen, relaties tevreden stellen en de liefde voor het schildersvak, zijn slechts een paar waarden die bij Schildersbedrijf Henk van den Brand in Voorthuizen (gemeente Barneveld) centraal staan.

 • Werknemers van Bpi Bouwplaatsinrichters aanhet werk (eigen foto)

  BPi Bouwplaatsinrichters: een zaak voor professionals!

  Bij het inrichten van een bouwplaats komt veel kijken. BPi Bouwplaatsinrichters, onder andere gevestigd in het Gelderse Twello is hierin gespecialiseerd.

 • Berg Makelaardij: een vertrouwd adres!

  Bent u op zoek naar een makelaar die gespecialiseerd is in bemiddeling en advisering van onroerend goed in met name de agrarische sector of het buitengebied? Grote kans dat Berg Makelaardij veel voor u betekenen kan.

 • General Manager Wouter Wagelaar aan een heerlijk menu in Restaurant Wientjes

  Bilderberg Grand Hotel Wientjes: toegankelijk en gastvrij!

  Aan de Stationsweg, een van de meest mooie doorgaande straten in het centrum van Zwolle, is sinds jaar en dag Bilderberg Grand Hotel Wientjes te vinden. Het viersterren hotel beschikt over 57 luxe kamers, heeft twaalf vergaderzalen en met uw zakelijke en privé relaties is het uitstekend en ontspannen vertoeven in het levendige Grand Café en het sfeervolle Restaurant W.

 • Bouwbedrijf Esselink: nieuwbouw op maat!

  Veel mensen hebben als grote wens om één keer in hun leven een droomhuis te laten bouwen dat in alle opzichten volledig aan hun wensen voldoet. Maar dan moet de bouw wel in één keer goed gebeuren. Hebt u ook plannen voor nieuw- of verbouw? Neem dan spoedig contact op met Bouwbedrijf Esselink, want dit bedrijf zorgt voor nieuwbouw op maat!

 • Eigenaar van Cycloon Fietskoeriers Eddy te Rietstap (midden)samen met twee medewerkers in het bedrijfspand. (Foto: Eelco Boeijinga)

  Cycloon Fietskoeriers: logistieke probleemoplosser

  Snelle service, kwaliteit en flexibiliteit. Dat zijn begrippen waar Cycloon Fietskoeriers voor staat. In Zwolle heeft de onderneming in vijf jaar tijd een respectabel vast klantenbestand van meer dan honderd bedrijven opgebouwd. En daar zitten veel gerenommeerde bedrijven en instellingen bij zoals de Gemeente en de Isala Klinieken. Meer dan twintig medewerkers, veelal parttimers zijn er in dienst, waarvan zes elke dag op de werkvloer.

 • Feetfit: dé oplossing voor zweetvoeten

  Zweetvoeten zijn een van de meest voorkomende en vervelende voetproblemen. Bij overmatig transpireren van de voeten komt er zweet vrij dat vaak een onaangename geur met zich meebrengt. U wilt toch ook graag van uw zweetvoeten af?

 • Geesink Norba Hybrid, introductie april 2008 in Gothenburg.

  Geesink Norba Group: Vooraanstaand in afvalverwerking!

  Geesink Norba met zijn hoofdzetel in Emmeloord, is al meer dan 120 jaar de totaalleverancier voor krachtige oplossingen voor afvaltransport. Het bedrijf is sinds 2001 een volledige dochter van de Oshkosh Corporation Company. Dit is een toonaangevende fabrikant van speciale voertuigen en carrosserieën voor de hulpdienstensector, de betonindustrie, defensie en de afvalinzameling die wereldwijd actief is. Merknamen die onder andere geproduceerd en verkocht worden zijn: Geesink, Norba, Kiggen, Oshkosh, JLG, Pierce, McNeilus and Medtec.

 • Haal Renhold over de vloer!

  Vloeronderhoud is een vak apart. Natuurlijk moet dit wel direct goed gebeuren. Renhold is een onderneming dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft in het onderhouden van linoleum en natuursteen. Tapijtreiniging en RVS reiniging horen ook bij de bedrijfsactiviteiten.

 • Heras Buitengewoon Beveiligd!

  Heras Nederland BV met zijn hoofdvestiging in het Brabantse Oirschot en regiokantoren in Oirschot, Heerhugowaard, Ridderkerk en Zwolle, is al jaren marktleider in ons land als het om buitenbeveiliging gaat. “Buitenbeveiliging is meer dan het plaatsen van hekwerk”, zegt Erik-Jan Meeske, manager van het regiokantoor Zwolle, van Heras Nederland BV. Vanuit deze plaats bedient het bedrijf de markt in Noordoost-Nederland.

 • I-WAX brengt uw vloeren weer tot leven!

  Het dagelijks onderhouden van vloeren brengt een hoge kostenpost met zich mee. I-WAX biedt u nu de uitkomst. Bespaar tot 70 procent aan kosten op uw vloeronderhoud! Vanaf heden is I-WAX leverbaar bij Renhold. Dit bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het onderhouden van vloeren.

 • Kerstbrief

  Kerstbrief voor een bouwbedrijf

 • Kies NU voor Nu038 Relatiebemiddeling Onderscheidend – Vertrouwd – Discreet – Persoonlijk

   

  Nederland kent veel singles. Mannen en vrouwen tussen de 25 en 60 jaar jong, ongeacht seksuele geaardheid, met een MBOen/ ofHBO achtergrond, die graag een relatie willen, maar die niet hebben. Voor hen hebben wij echt heel goed nieuws!

   

 • MIDDELWATERINGBOUW: UW BETROUWBARE BOUWPARTNER

  Kwaliteit, veiligheid en afspraak is afspraak, zijn trefwoorden die echt van toepassing zijn op Middelwateringbouw, dat gevestigd is in Nieuwerkerk a/d IJssel. Sinds tien jaar voert de onderneming van directeur Wim Kok diverse bouwwerkzaamheden uit voor KLM-Air France.

 • Nederland meer dan alleen een waterland

  Overal ter wereld is Nederland bekend om het vele water dat het land rijk is. Waterwerken zoals de Deltawerken, de Erasmusbrug en de Afsluitdijk zijn eveneens wereldberoemd. Zij vormen het ultieme bewijs dat Holland, de andere veel gebruikte naam voor Nederland, de eeuwigdurende strijd tegen het water door de toegenomen kennis en welvaart in de vorige eeuw vooralsnog gewonnen heeft. Wanneer Holland de strijd tegen het water niet was aangegaan dan stond een groot deel van het land nu onder water. Toch is Nederland veel meer dan alleen een land met veel water.

 • Nysingh advocaten en notarissen 'Wij nemen ook uw aansprakelijkheid voor onze rekening'

  Een team van 11 advocaten houdt zich bij Nysingh advocaten en notarissen vanuit de vestiging aan de Burgemeester Roelenweg nummer 11 in Zwolle dagelijks bezig met Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer. Mr. Rutger Evers (39) en Mr. Matthijs van Hasselt (41) geven leiding aan de transportsectie. “Onze kracht is dat we goed en snel werken en dat we een concurrerend tarief hanteren voor onze diensten.”

 • Voormalig wethouder Gerard van Dooremolen is in het Zwarte Woud een camping begonnen. In 2010 werkt hij samen met zijn vrouw mee aan het Tros-programma 'Ik vertrek'. Tekst en foto zijn verschenen in het OCG Magazine. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Copyright foto: Gemeente Zwolle.

  Oud-wethouder Van Dooremolen maakt zijn droom waar

  Gerard van Dooremolen was elf jaar wethouder voor het CDA in Zwolle. De 57 jarige Van Doorenmolen was bezig aan zijn derde termijn, maar besloot die niet vol te maken. Sinds 1 september is hij samen met zijn vrouw Hillie, eigenaar van Schwarzwald Camping Fautsburg in Bad Wildbad in het Zwarte Woud in Duitsland.

 • Esprit Home Collectie 2009, Woven Accrylic.

  PERSBERICHT Esprit Home carpet collectie 2009

  ARNHEM 26-05-2009 - De Esprit Home collectie is een trendgevoelige collectie met een goede balans in modieuze, eigentijdse en tijdloze karpetten. Hadewijch vof biedt deze collectie in Nederland aan via: www.espritkarpetten.nl Neem snel eens een kijkje!

 • Peter Vader van Humor Consult. Vader is ook actief als stadsomroeper en stadionspeaker.

  Peter Vader van Humor Consult: 'Humor een serieuze zaak'

  Zwollenaar Peter Vader is al jarenlang clown. Met zijn bedrijf Humor Consult doet hij succesvolle workshops bij commerciële bedrijven en non-profitorganisaties. "Jammer genoeg wordt humor vaak in verband gebracht met ongepaste grappen of onzin, maar het is juist een manier om relativerend naar zaken te kijken. Daarnaast gaat humor prima samen met een professionele werkhouding en verbetert het de samenwerking en communicatie binnen een team van een bedrijf of non-profitorganisatie."

 • Officeman Jaap van Tiel. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Foto: Officeman.

  Razendsnel kantoorartikelen bestellen op www.officeman.nl

  Vanuit uw (kantoor)stoel kantoorartikelen bestellen uit een zeer groot assortiment van 15.000 stuks. Uiteraard tegen concurrerende prijzen. Levering binnen 24 uur. Zeg maar eerlijk: wie wil dat nu niet? Het scheelt u als drukke ondernemer en actieve particulier tijd en dus geld. En dat is natuurlijk erg belangrijk in deze economisch minder goede periode. Surf snel naar www.officeman.nl, meld u aan en er gaat absoluut een wereld aan kantoorartikelen voor u open. En het maakt niet uit of u voor een kleine of grote bestelling komt. Voor OfficeMan Jaap van Tiel is iedere klant even belangrijk. Heeft u een vraag? Stuur een e-mail of bel Van Tiel even. U heeft altijd direct contact met hem. Dat is voor u wel zo gemakkelijk!

 • SPIN IN HET WEB VAN DE LUCHTVRACHTINDUSTRIE

  "Onze belangrijkste bijdrage aan duurzaamheid is door alle luchtvracht te concentreren op een aantal mainports. Hierdoor wordt een hogere beladingsgraad van vliegtuigen en efficiency bereikt. Veel luchtvracht komt vanuit Azië op Schiphol aan en wordt vanaf hier verder gedistribueerd in heel Europa. Had je de luchtvracht rechtstreeks naar een land gestuurd dan had je zeven vliegtuigen nodig gehad en waren ze minder vol geweest. En dat is natuurlijk niet goed voor de uitstoot van CO2", begint Ben G. Radstaak zijn verhaal. Hij is Managing Director van Air Cargo Netherlands (ACN).

 • Shaw Contract Group tapijt en tapijttegels: innovatief in duurzaamheid en ontwerp

  P&R Trading presenteert op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, de enorme collectie Ecoworx tapijttegels van Shaw Contract Group. Een van de meest bijzondere punten aan deze collectie tapijttegels is dat hij wordt geproduceerd met een volledig gesloten Cradle to Cradle kringloopsysteem. P&R trading uit Oosterhout is al twintig jaar de Nederlandse importeur van Shaw Contract Group en telt met 28.000 werknemers als grootste tapijtproducent.

 • Bart Monster, Operationeel Directeur USG Innotiv.

  USG Innotiv: Samen krachtig in techniek

  USG Innotiv is het grootste technische projectbureau van Nederland, met professionals in alle technische vakgebieden. "Juist in deze tijd waarin het in Nederland economisch wat minder voor de wind gaat, is het projectmatig inzetten van onze medewerkers een uitstekende manier om werkzaamheden toch uit te kunnen voeren zonder dat je vast zit aan personeel. Daarbij gaat het nog niet eens alleen om de kostenreductie die het bedrijven en overheidsinstellingen kan opleveren. Maar wij hebben onze opdrachtgevers veel meer te bieden", zegt Bart Monster, Operationeel Directeur.

 • Arie van Olst (rechts op de foto) van Van Olst Personeelsadvies: "Het geheel uitbesteden van de salarisadministratie kan voor een ondernemer heel aantrekkelijk zijn." / Copyright tekst: Dirk Bosman/ Copyright foto: Van Olst Personeelsadvies.

  Van Olst Personeelsadvies: Altijd doeltreffend!

  Bedrijven worden tegenwoordig overstelpt met wijzigingen in de wet- en regelgeving, de sociale- en pensioenverzekeringen en zaken die te maken hebben met de uitvoering van de Arbo-wet. Hierdoor zijn de verwerking, administratie en uitbetaling van salarissen erg complexe en tijdrovende werkzaamheden geworden. Van Olst Personeelsadvies in Wezep biedt ondernemers graag de oplossing door de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie op een professionele wijze van ze over te nemen of die op locatie te verzorgen.

 • Volkerink Heino: de flexibele dienstverlener

  Gerrit en Annet Volkerink namen in 2001 de Coöperatieve Werktuigenvereniging Heino over, die sinds 1950 bestond en sindsdien heet het bedrijf Volkerink Heino voor Agri Groenonderhoud en Grondwerk. In de afgelopen jaren is de onderneming met zestien medewerkers uitgegroeid van een bedrijf dat eerst alleen agrarisch werk uitvoerde, naar een dienstverlener die zeer breed inzetbaar is. "Ons sterkste punt is dat we erg flexibel zijn", vertelt Gerrit Volkerink enthousiast.

 • Werkplekzonwering als raamisolatie

  Moderne kantoor- bedrijfspanden in ons land zijn tegenwoordig voorzien van veel glas. Dit zorgt voor veel licht en warmte op de werkplekken in de zomermaanden, maar er verdwijnt in koudere periodes ook erg veel warmte omdat glas heel erg slecht isoleert. Zonneman Werkplekzonwering biedt dé oplossing doordat werkplekzonwering het warmteverlies via de ramen sterk vermindert. Zo kan er ontzettend veel geld worden bespaard op de energierekening.

 • tva! reclame & communicatie: positioneren en profileren begint met nadenken

  tva! reclame & communicatie is sinds vorig jaar juli actief in en rondom Zwolle. Het reclame-en communicatiebureau bestaat al twintig jaar en heeft zijn andere vestiging in Doetinchem. Er zijn 24 medewerkers werkzaam bij het bedrijf dat door heel Nederland een rijkgeschakeerde klantenkring heeft. Algemeen directeur is Ron Brand.