Bilderberg Grand Hotel Wientjes: toegankelijk en gastvrij!

  • General Manager Wouter Wagelaar aan een heerlijk menu in Restaurant Wientjes
    General Manager Wouter Wagelaar aan een heerlijk menu in Restaurant Wientjes

Aan de Stationsweg, een van de meest mooie doorgaande straten in het centrum van Zwolle, is sinds jaar en dag Bilderberg Grand Hotel Wientjes te vinden. Het viersterren hotel beschikt over 57 luxe kamers, heeft twaalf vergaderzalen en met uw zakelijke en privé relaties is het uitstekend en ontspannen vertoeven in het levendige Grand Café en het sfeervolle Restaurant Wientjes.

 

Bilderberg Grand Hotel Wientjes is centraal in de stad gelegen en al jarenlang een begrip in Zwolle én ver daarbuiten. Dat weet ook Wouter Wagelaar (31). Sinds 8 oktober 2007 is hij General Manager van het historische etablissement dat volgend jaar tachtig jaar bestaat en in het verleden bekendheden als Prinses Juliana, Prins Bernhard en Toon Hermans mocht begroeten. "Ook zakelijke gasten kunnen bij ons uitstekend terecht voor een zakelijke afspraak, een betaalbare lunch met relaties, een zakelijke borrel of een heerlijk diner. Ons Grand Café wordt niet voor niets wel de gezelligste huiskamer van Zwolle genoemd! Wilt u liever wat rustiger zitten dan is dat natuurlijk mogelijk in het restaurant, want ons Grand Café en Restaurant W vormen na een recentelijke renovatie, overdag één geheel. 's Avonds komt in het restaurant het tafellinnen op tafel om een bijzondere sfeer creëren."

 

All Day Dining

Voor zowel het restaurant als het Grand Café is er één kaart samengesteld met heerlijke (Franse) gerechten en dranken. "Wij bieden onze gasten voor elk wat wils en onze vriendelijke gastheren en -vrouwen bedienen u graag. De prijs voor een lunch wijkt bij ons niet af van die van restaurants en eetcafés elders in Zwolle", zegt de General Manager. Bijzonder is het All Day Dining concept van Restaurant W. Dit houdt in dat gasten de hele dag door voor een vriendelijke prijs van een diner kunnen genieten in Restaurant W, in het Grand Café of bij mooi weer op het prachtige terras, die aan de schitterende Stationsweg gesitueerd is.

 

Informeel en toegankelijk

Wagelaar noemt de sfeer binnen het bedrijf waar hij de leiding heeft toegankelijk en informeel. "Wij werken met een zeer enthousiast team van medewerkers en vinden het erg belangrijk dat onze gasten zich bij ons altijd op hun gemak voelen door warmte en gastvrijheid uit te stralen. Onze werknemers zijn er trots op dat ze voor dit bedrijf met een rijke historie mogen werken en willen hun arbeidsvreugde graag delen met een ieder die ons etablissement met een bezoek vereert. Ook persoonlijke aandacht voor onze gasten vinden wij erg belangrijk."

 

Speciale wensen

Voor speciale wensen zijn mensen bij Grand Hotel Wientjes ook aan het juiste adres. "Wij doen er alles aan om onze gasten te plezieren en ik zelf houd wel van ludieke acties. Een tijdje geleden hebben wij een dag een Formule 1-wagen voor onze deur gehad. De reacties op deze actie waren geweldig. Aan de achterkant van ons bedrijf is trouwens onze mooie grote tuin gelegen en die wordt in de zomermaanden veelvuldig gebruikt voor barbecues. Bedrijven en personeelsverenigingen van ondernemingen zijn natuurlijk van harte uitgenodigd voor een gezellige en smakelijke barbecue bij ons in de tuin", aldus Wagelaar.

 

Parkeren om de hoek

Uw auto parkeren kan bij Wientjes eenvoudig aan de overkant in de parkeergarage van de Buitensoos. Bilderberg Grand Hotel Wientjes heeft hier goede afspraken over gemaakt met de eigenaar van deze uitspanning. Welkom! "Graag nodig ik u uit om zakelijk of privé een keer bij ons langs te komen. Wij begroeten u graag!", besluit Wouter Wagelaar.

 

Bilderberg Grand Hotel Wientjes

A: Stationsweg 7 8011 CZ Zwolle

T: 038-4254254

I: www.bilderberg.nl

E: wientjes@bilderberg.nl