Haal Renhold over de vloer!

Vloeronderhoud is een vak apart. Natuurlijk moet dit wel direct goed gebeuren. Renhold is een onderneming dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft in het onderhouden van linoleum en natuursteen. Tapijtreiniging en RVS reiniging horen ook bij de bedrijfsactiviteiten.

 

Gert-Jan (38) en Jan-Wouter Derks zijn sinds begin 2009 eigenaren van Renhold, dat in heel Nederland actief is. "In anderhalf jaar hebben wij 35 allround vloerspecialisten opgeleid. Grote krachten van Renhold zijn onze flexibiliteit en de kwaliteit van het werk dat wij leveren. Daarnaast beschikken wij over een grote kennis van vloeren en leveranciers. Een ander pluspunt is dat wij met ons grote bestand aan vloerspecialisten heel snel grote opdrachten kunnen uitvoeren. Maar wij zien ook zeker in kleine opdrachten een grote uitdaging. Jaarlijks onderhouden wij meer dan anderhalf miljoen vierkante meter vloeren", vertelt Jan-Wouter.

 

Waarborgen kwaliteit

Renhold werkt uitsluitend met hoogwaardige onderhoudsproducten. Gert-Jan: "Door goede afspraken met leveranciers bieden wij onze diensten aan tegen aantrekkelijke tarieven. Onze medewerkers werken allemaal met een prestatienorm en een prestatiebonus. Dat levert zowel voor de opdrachtgever als de werknemer voordelen op. De eerste weet dus zeker dat er altijd kwalitatief goed werk wordt geleverd. De afgelopen zomervakantie hebben wij meer dan tweehonderd linoleumvloeren van scholen geconserveerd en dat naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers."

 

Opdrachtgevers

Ondanks de recessie maakte Renhold Vloeronderhoud een sterke groei door in de afgelopen jaren. Jan-Wouter: "Wij werken voor nagenoeg alle grote landelijke schoonmaakbedrijven, waarbij de opdrachten variëren van 100 tot 100.000+ vierkante meters. Omdat wij in staat zijn meer dan tien teams per dag te leveren, kunnen wij een opdracht van 10.000 vierkante meter binnen een paar dagen afronden en dat biedt onze opdrachtgevers grote voordelen. "

 

Tapijtreiniging

Renhold startte in 1988 met tapijtreiniging. "Nog steeds vormt dit een groot onderdeel van onze omzet, want veel bedrijven zijn genoodzaakt te bezuinigen en vloeronderhoud is dan vaak een sluitpost. Wij hebben onze tarieven aangepast aan de huidige situatie en bieden de Bonnet Methode nu aan voor een tarief vanaf 0,75 eurocent per vierkante meter", vervolgt Gert-Jan.

 

RVS

Sinds enkele maanden reinigt Renhold ook RVS ( roestvrijstaal ). Jan-Wouter: "We kregen steeds meer vragen van opdrachtgevers over moeilijk te reinigen lift -wanden, -deuren, lamellen, damwandbeplating en kozijnen. RVS kan worden aangetast door oxidatie en vliegroest. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een doeltreffende behandelmethode. Na enige proeven bij het UMC, Corus en de UVA in Amsterdam, in opdracht van ISS en Succes Schoonmaak uit Volendam, bleek onze werkwijze uitstekende resultaten op te leveren. Vliegroest en oxidatie zijn moeiteloos te verwijderen en de methodiek levert een streeploos en vetvrij resultaat op. Er staan de komende maanden een aantal grote projecten gepland en wij verwachten dat onze werkwijze in de toekomst veel opdrachtgevers gaat overtuigen."

 

Ondanks de groei blijft resultaatgerichtheid het belangrijkste speerpunt van Renhold. Gert-Jan sluit af. "In combinatie met een gunstig tarief willen wij onze klantenkring verder uitbreiden. Wij zijn pas tevreden als wij aan onze opdrachtgevers een toegevoegde waarde hebben geleverd. Haal Renhold over de vloer! "

 

Renhold

Jonge Voolweg 17 1521 RH Wormerveer

Tel. 075-6171352

E-mail: info@renhold.nl

Website: www.renhold.nl