Werkplekzonwering als raamisolatie

Moderne kantoor- bedrijfspanden in ons land zijn tegenwoordig voorzien van veel glas. Dit zorgt voor veel licht en warmte op de werkplekken in de zomermaanden, maar er verdwijnt in koudere periodes ook erg veel warmte omdat glas heel erg slecht isoleert. Zonneman Werkplekzonwering biedt dé oplossing doordat werkplekzonwering het warmteverlies via de ramen sterk vermindert. Zo kan er ontzettend veel geld worden bespaard op de energierekening.

 

Sipko Visser, algemeen directeur van Zonneman International: “Inmiddels hebben wij al in tal van ministeries, gemeentehuizen en overige overheidsinstellingen, bij banken, verzekeraars en heel veel andere bedrijven Zonneman Werkplekzonwering aangebracht. De resultaten zijn bijzonder positief. Door Zonneman Werkplekzonwering aan te laten brengen voor het glas, worden de ramen net zo isolerend als de muren en je kunt toch gewoon naar buiten blijven kijken!”

 

Maatwerk

Zonneman Werkplekzonwering maakt onderdeel uit van Zonneman International, een snel groeiende internationale handelsonderneming op het gebied van binnenzonwering voor de particuliere en zakelijke markt. “Wij leveren altijd maatwerk. Zonneman Werkplekzonwering is warmtewerend, isolerend en transparant. Verder kan Zonneman Werkplekzonwering altijd individueel worden bediend zodat iedere werknemer zelf kan bepalen hoeveel licht of warmte hij prettig vindt”, aldus Visser.

 

Grote energiebesparing

In veel kantoren waar Zonneman Werkplekzonwering is aangebracht is het zomers maar liefst acht graden koeler en ’s winters zorgt Werkplekzonwering voor een isolerende werking, waardoor de warmte in het kantoor blijft. Visser vervolgt: “Voor geïnteresseerden maken we graag een calculatie om ook u te laten zien hoeveel u jaarlijks op de energierekening van uw organisatie kunt besparen. En die is meestal bijzonder groot. In een beetje bedrijfs- overheidsgebouw bedraagt de besparing zomaar 1000 euro op jaarbasis. Als dit geen duurzaam nieuws is…”

 

Alle voordelen op een rij

Zonneman Werkplekzonwering houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Op die manier worden dus massa’s energie bespaard op centrale verwarming en airco. Zo heeft duurzaamheid dus toch een naam gekregen: Werkplekzonwering!