Achmea health Centers: Fitness maar dan anders

“In de Achmea health Centers zijn onze medewerkers dagelijks bezig om sporters te managen met hun gezondheid en om bewegen een onderdeel te laten zijn van hun leefstijl. Wij bieden de mensen die bij ons sporten, in een gemoedelijke sfeer een totaalconcept aan”, zegt Alois Maton en hij is regiomanager Noord.

 

In Zwolle zijn twee Achmea health Centers te vinden: een aan de Overtoom in Stadshagen. De andere vestiging aan de Boerendanserdijk wordt vanaf 20 oktober verplaatst van een plek naast het FC Zwolle Stadion naar een plaats in het nieuwe FC Zwolle Stadion. "Op de nieuwe locatie gaan wij voluit Achmea Health & Spa Center heten, want naast de mogelijkheid om te (groeps)fitnessen en gebruik te maken van de sauna en relax lounge, is er straks een aparte Spa ruimte beschikbaar, met een Turks stoombad, een voetenbad met speciale kiezels en een ijsdouche. Na het gebruikmaken van de sauna is het voor de doorbloeding van het lichaam heel goed om je af te spoelen met koud water", zegt Maton overtuigend.

 

Fitnesszones

Aan de Boerendanserdijk bedraagt de totale vloeroppervlakte van het Achmea health Center 900 vierkante meter. In het stadion is er straks maar liefst 2000 vierkante meter beschikbaar voor de leden. Alois Maton is hier natuurlijk erg trots op en heeft nog een nieuwtje: "In het stadion, waar nu drie zalen voor groepsfitness gerealiseerd worden, gaan we ook een nieuw concept introduceren, want we beginnen met fitnesszones zoals een zone cardio, een zone spierversterking, een zone circuittraining, en een zone relax en stretching. Voor de groepslessen bieden wij naast Pilates acht Les Mills programma's aan en dat zijn: Bodypump, Bodyattack, Bodybalance, Bodyvive, Bodycombat, Bodyjam, RPM en Body Step. De Les Mills programma's zijn gestandaardiseerd, dus goed en makkelijk te volgen door de deelnemers en de sporter is altijd verzekerd van een goede training. Natuurlijk kunt u altijd een beroep doen op de kennis van een onze ervaren instructeurs."

 

Wet Paarse krokodil

De regiomanager nodigt bedrijven van harte uit om werknemers bij een van de Achmea health Centers in Zwolle te laten sporten. "Zij kunnen onbeperkt gebruikmaken van onze faciliteiten. Verder is het aantoonbaar bewezen dat het ziekteverzuim afneemt wanneer werknemers zich bezighouden met bewegen. Ook is het sinds 1 januari 2007 voor werkgevers fiscaal aantrekkelijk om werknemers te laten sporten. Sinds die datum wordt namelijk een bijdrage van de werkgever voor een bewegingsprogramma niet meer aangemerkt als loon in natura. Indien een werkgever een schriftelijke overeenkomst heeft met een aanbieder, vindt er door de belastingdienst geen naheffing plaats op de werkgeversbijdrage. Tevens kunnen alle nevenvestigingen van de aanbieder in de overeenkomst worden meegenomen en dat is interessant voor werknemers die bij een Zwols bedrijf werkzaam, maar niet in deze stad woonachtig zijn. Met 32 Achmea health Centers in Nederland, beschikt het over een bijna landelijke dekking."

 

Unieke inschrijfactie

Achmea health Centers is voor zowel Achmea verzekerden als niet- Achmea verzekerden, standaard ontvangen Achmea verzekerden 50% korting op de éénmalige membership bijdrage en 20% op de maandelijkse bijdrage. Maton: "Ter gelegenheid van de opening van het Achmea Health & Spa Center in het FC Zwolle Stadion, houden wij in oktober een unieke actie om in te schrijven. Start gratis en ontvang de eerste maand cadeau. Bel voor een afspraak of kom langs voor een rondleiding. Kijk op www.achmeahealthcenters.nl en geef je op voor een gratis dag sporten en ontspannen. Kom in be-we-ging!"

 

Achmea Health & Spa Center

A. Stadionplein 16 8025 CP ZWOLLE

T. 038 - 4528242

E. zwolle@achmeahealthcenters.nl

 

Achmea health Center Zwolle Stadshagen

A. Overtoom 1 8043 LZ ZWOLLE

T. 038 - 4204225

E. zwollestadshagen@achmeahealthcenters.nl

 

I. www.achmeahealthcenters.nl