Heras Buitengewoon Beveiligd!

Heras Nederland BV met zijn hoofdvestiging in het Brabantse Oirschot en regiokantoren in Oirschot, Heerhugowaard, Ridderkerk en Zwolle, is al jaren marktleider in ons land als het om buitenbeveiliging gaat. “Buitenbeveiliging is meer dan het plaatsen van hekwerk”, zegt Erik-Jan Meeske, manager van het regiokantoor Zwolle, van Heras Nederland BV. Vanuit deze plaats bedient het bedrijf de markt in Noordoost-Nederland.

 

Een van de activiteiten waar de medewerkers van Heras Nederland BV zich mee bezighouden is de buitenbeveiliging van bedrijventerreinen. Meeske: "Bedrijventerreinen zijn kwetsbaar. Het gevoel van onveiligheid en de steeds maar groeiende cijfers van bedrijfsschades door diefstal, vandalisme en inbraken, zorgen ervoor dat er op Nederlandse bedrijventerreinen steeds meer behoefte is aan extra beveiliging. Vroeger hadden we genoeg aan een gaashekwerk met prikkeldraad. Anno 2007 hebben we behoefte aan hekwerk met detectie, gekoppeld aan camera's die zijn aangesloten op een meldkamer. Heras voldoet aan alle huidige eisen met betrekking tot veiligheid en speelt door innovatieve productontwikkeling in op eventuele nieuwe eisen. In onze proeftuin in Oirschot worden deze producten meerdere malen getest voordat we ze in de markt lanceren. Uiteindelijk worden ze ingezet om bedrijfspanden en bedrijventerreinen te beveiligen."

 

Vraag advies!

Heras, als dé buitenbeveiligingsspecialist denkt graag met u mee. De manager heeft een advies voor bedrijven: "Vraag om advies hoe je op de meest effectieve wijze buitenbeveiliging kunt toepassen binnen uw organisatie."

 

Preventie kern van Heras beveiligingsfilosofie

Volgens verkoopadviseur René Manders is preventie de kern van de Heras buitenbeveiligingsfilosofie. "Hierin staan vijf schakels centraal, namelijk: afschrikken: onder andere door scherpe (hoge) hekwerken, zichtbare bewaking, zichtbare camera's, verlichting, schrikdraaddetectie (hoogspanning); Detecteren: detectie- en camerasystemen, bewakingsrondes, toegangscontrole match; vertragen: hekwerk, muur of geluidsscherm, gebouw kunstwerk, natuurlijke barrières: sloot, prikkelbos; actie ondernemen: door opvolgen van alarmen door bewaking, analyse achteraf met behulp van camerabeelden, opvolging van alarmen door politie; toegang verschaffen: onder andere door zo weinig mogelijk in- en uitgangen, toegangscontrole, bewaking, readers en nummerplaatherkenning."

 

Toegangsbeheersing

Ook op het gebied van toegangsbeheersing tot bedrijven en (overheids)instellingen heeft Heras Nederland BV in de loop der jaren een uitgebreide expertise opgebouwd. "Toegangsbeheersing krijgt steeds meer een rol van betekenis. Het komt steeds meer voor dat de portiersloge wordt vervangen door camera's met manbewaking op afstand", vertelt verkoopadviseur Henk-Jan Hoekstra. "Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bedieningsmiddelen voor elke vorm van toegangspartij. Dit varieert van slagbomen met camera's tot aan speedpoorten met een sluitsnelheid van twee seconden. De techniek is erg ver gevorderd en wij informeren u erg graag over."

 

Realisatie in eigen beheer

Volgens Meeske is de kracht van Heras het feit dat het bedrijf in Nederland marktleider is op het gebied van hekwerk en buitenbeveiliging. "We hebben een eigen productiemaatschappij en weten diverse producten op een innoverende wijze met elkaar te combineren. Het unieke aan ons concept is dat het plaatsen van een hek, het aanbrengen van detectie en het monteren van de camera's door goed, eigen opgeleid personeel gerealiseerd wordt. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten in geval van storing binnen 24 uur per dag service te verlenen. Tot slot: onze verkoopadviseurs zijn afkomstig uit de regio waar ze werken, ze spreken de taal en weten wat er speelt in hun gebied. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen ontvangen, onze verkoopadviseurs komen graag een keer bij u langs om u vrijblijvend te informeren."

 

Heras Nederland BV

A. Simon Stevinweg 7 Postbus 521 8000 AM Zwolle

T. 038-4681468

I. www.heras.nl

E. infoZWO@heras.nl