Feetfit: dé oplossing voor zweetvoeten

Zweetvoeten zijn een van de meest voorkomende en vervelende voetproblemen. Bij overmatig transpireren van de voeten komt er zweet vrij dat vaak een onaangename geur met zich meebrengt. U wilt toch ook graag van uw zweetvoeten af?

 

De Remark Groep, distributeur in Nederland van zeer bekende merken als Vogue, De Vergulde Hand, Daro en Therme, zette dit jaar Feetfit met twee producten op de markt. Te weten: Feetfit 5 dagen Voetenspray en Feetfit Schoenenontgeurder. Wanneer u de Feetfit 5 dagen voetenspray gebruikt dan heeft u gegarandeerd 5 dagen geen last meer van zweetvoeten. Als dat geen goed nieuws is!

 

Snel en effectief

"Feetfit 5 dagen Voetenspray heeft een unieke antitransparante werking", vertelt Category Manager Maarten van Delden van De Remark Groep. Om te vervolgen: "Door de speciale samenstelling werkt de Feetfit voetenspray tot en met 5 dagen tegen onaangename zweetgeur en overmatige transpiratie. Kortom: Feetfit 5 dagen Voetenspray voorkomt stinkende en zweterige voeten snel en effectief."

 

Doden bacteriën

Hoe werkt Feetfit 5 dagen Voetenspray? De heer Van Delden legt het graag uit. "Feetfit 5 dagen Voetenspray zorgt voor een laagje op de huid, waardoor het zweten verminderd wordt. Het laagje doodt de bacteriën en voorkomt ook dat de bacteriën afbraakproducten maken die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de onaangename zweetgeur."

 

Feetfit bevordert welzijn voeten

Feetfit 5 dagen Voetenspray bevat een aantal componenten die het welzijn van uw voeten bevorderen. "Zo zorgen de componenten ervoor dat bevochtiging van de voeten verbetert en dat het product ook beter inwerkt op de huid en dat uw voeten niet uitdrogen. Verder hebben de componenten een smerende, verzorgende en verzachtende werking op de huid. Ook zorgen de componenten ervoor dat beschadigde huidcellen sneller genezen. Als laatste punt desinfecteren de componenten de voeten, doden ze bacteriën en beschermen ze de voeten tegen schimmelaandoeningen", aldus de Category Manager.

 

Gegarandeerde werking

Feetfit 5 dagen Voetenspray is huidvriendelijk, bevat geen kleurstoffen en is handig in gebruik. De heer Van Delden: "Feetfit 5 dagen voetenspray werkt gegarandeerd. Er wordt gewerkt met de 'Niet goed? Geld terug garantie'. Indien de klant niet tevreden is dan kan hij het flesje voorzien van een korte toelichting en aankoopbewijs binnen vier weken na aankoopdatum opsturen. Hij krijgt dan het aankoopbedrag terug gestort op bank of giro. Het flesje dient nog wel minimaal half vol te zijn."

 

Geen stinkende (sport)schoenen meer

Met Feetfit Schoenenontgeurder behoren stinkende (sport)schoenen tot het verleden. De unieke receptuur van Feetfit Schoenenontgeurder absorbeert vieze geuren, waardoor uw schoenen na behandeling weer fris en schoon ruiken. Feetfit Schoenenontgeurder is geschikt voor alle soorten schoenen. Zowel voor synthetische als natuurlijke materialen. Het product is ideaal voor het dagelijkse gebruik, maar ook voor de sport.

 

De Feetfit verkooppunten

Feetfit 5 dagen Voetenspray en Feetfit Schoenenontgeurder zijn onder ander verkrijgbaar bij o.a. Etos en DA.

 

Niet goed? Geld terug garantie!