PERSBERICHT Esprit Home carpet collectie 2009

  • Esprit Home Collectie 2009, Woven Accrylic.
    Esprit Home Collectie 2009, Woven Accrylic.

ARNHEM 26-05-2009 - De Esprit Home collectie is een trendgevoelige collectie met een goede balans in modieuze, eigentijdse en tijdloze karpetten. Hadewijch vof biedt deze collectie in Nederland aan via: www.espritkarpetten.nl Neem snel eens een kijkje!

 

Nieuw op de Nederlandse markt!

Esprit, bekend van de mode, wil een hele lifestyle aanbieden, waarbij ook het interieur een belangrijke plaats inneemt. De interieurlijn brengt Esprit op de markt onder de naam Esprit Home en bestaat uit: karpetten gordijnen, accessoires, meubelen, verlichting, bed en badtextiel en behang. Behalve 100% handgetufte kleden van slijtvaste acrylvezel biedt Esprit Home carpets voor de eerste keer in de living lijn ook 100% wollen vloerkleden van hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland aan. De collectie wordt gecompleteerd door 100% geweven vloerkleden van acryl met opvallende, grafische dessins, die vooral jongere interieurfans vast aanspreken.

 

Binnen de afzonderlijke thema's - van stijlvol elegant bij Sensed Opulence en de tijdloos minimalistische chic van White Selection tot de kleurrijke look van New Spirit - zijn alle producten van de Esprit-licentiepartners individueel en perfect op elkaar afgestemd. En natuurlijk kunnen de nieuwe producten ook uitstekend met eerdere collecties worden gecombineerd. Alle kleden uit de collectie zijn in zeven formaten uit voorraad leverbaar.