Kerstbrief

Gewaardeerde relatie, Kampen, december 2010

 

2010 loopt op zijn einde. De Kerstperiode komt er weer aan. Dat is altijd bij veel mensen weer een tijd van bezinning en extra aandacht voor naasten. Anders dan u van ons gewend bent, hebben wij besloten om geen kerstgeschenken meer te verstrekken aan onze relaties.

 

Goed doel

Wij vinden dat in alle relaties een samenwerking gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en waardering. En dat deze waardering voor onze relaties beter ten goede kan komen aan een goed doel. Het budget dat wij anders besteden aan de aankoop van kerstgeschenken, storten wij daarom dit jaar op de rekening van... zodat er zeer nuttige zaken zoals... van gedaan kunnen worden.

 

Van diverse relaties hebben wij verder inmiddels het verzoek gekregen om geen relatiegeschenken meer te versturen, maar om een geldbedrag te storten op een rekening dat bestemd is voor een door hen uitgekozen goed doel. Hier werken wij natuurlijk graag aan mee.

 

Begrip en dankwoord

Wij hopen op uw begrip voor onze keuze. Hierbij willen wij u bedanken voor de samenwerking in 2010. Ook voor 2011 hebben wij en onze medewerkers er het volste vertrouwen in dat wij, samen met u, weer mooie projecten mogen maken, waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

 

Wij wensen u en allen die u dierbaar zijn, hele fijne kerstdagen, een heel gelukkig en vooral een gezond 2011 toe!