Razendsnel kantoorartikelen bestellen op www.officeman.nl

 • Officeman Jaap van Tiel. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Foto: Officeman.
  Officeman Jaap van Tiel. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Foto: Officeman.

Vanuit uw (kantoor)stoel kantoorartikelen bestellen uit een zeer groot assortiment van 15.000 stuks. Uiteraard tegen concurrerende prijzen. Levering binnen 24 uur. Zeg maar eerlijk: wie wil dat nu niet? Het scheelt u als drukke ondernemer en actieve particulier tijd en dus geld. En dat is natuurlijk erg belangrijk in deze economisch minder goede periode. Surf snel naar www.officeman.nl, meld u aan en er gaat absoluut een wereld aan kantoorartikelen voor u open. En het maakt niet uit of u voor een kleine of grote bestelling komt. Voor OfficeMan Jaap van Tiel is iedere klant even belangrijk. Heeft u een vraag? Stuur een e-mail of bel Van Tiel even. U heeft altijd direct contact met hem. Dat is voor u wel zo gemakkelijk!

 

Het bedrijf OfficeMan bestaat sinds anderhalf jaar en omvat een webshop op internet waar zakelijke en particuliere klanten welkom zijn om op een snelle, eenvoudige en voordelige wijze 15.000 verschillende kantoorartikelen en aanverwante producten te bestellen.

 

Service!

Jaap van Tiel, 54 jaar jong, is het gezicht achter OfficeMan of anders gezegd: OfficeMan is Jaap van Tiel. De ondernemer wil namelijk graag dat zijn klanten weten wie hij is, want op deze manier kan hij ze de Service! bieden die elke klant verdient. "Te vaak komt het voor dat de persoon achter een webshop niet goed bereikbaar is voor zijn klanten en zich verschuilt achter een e-mailadres. Dit is niet de manier waar op ik als ondernemer actief wil zijn. Ik wil alles voor mijn klanten doen en daar hoort Service! bij."

 

Schat aan ervaring

De Hattemer kent na ruim 25 jaar de kantoorartikelenbranche van haver tot gort. Ervaring deed hij op bij Kuipers 'Veelzijdig voor kantoren'. Bij dit bedrijf dat na vele overnames inmiddels eigendom is van Office Depot (Viking), vervulde Van Tiel tal van functies. Zo was hij manager Finance, hield zich bezig met P&O en ICT en was werkzaam als manager Customer Service Benelux. "De laatste vijftien jaar was ik tevens lid van het managementteam. In 2005 nam ik afscheid. Na een sabbatical periode van anderhalf jaar ben ik weer aan de slag gegaan en heb ik een adviesbedrijf opgezet dat zich bezighield met procesverbetering voor middelgrote bedrijven. Uiteindelijk vatte ik het idee op om te beginnen met wat nu www.officeman.nl is. De ervaring op het gebied van processen die ik tijdens mijn dienstverband heb opgedaan bij Office Depot (Viking) is me goed van pas gekomen bij het opstarten van OfficeMan."

 

Assortiment

Het bestelsysteem van OfficeMan heet Office-Shop. Met 15.000 artikelen, die allemaal uit voorraad leverbaar zijn binnen 24 uur, biedt het systeem de klanten een enorm assortiment aan van kantoorartikelen, kantoormachines en facilitaire producten. Denk hierbij aan: printpapier, toners, printers, kantoormeubelen, kasten, pennen, afvalbakken, ordners, koffie, wc-papier, schoonmaakmiddelen enzovoorts. Alles overzichtelijk gerangschikt in de webshop en met een druk op de muisknop beschikbaar. Elke dag ook komen er nieuwe producten en merken bij. "Als ik iets niet heb, dan ga ik op zoek voor de klant en dan het komt er!" De distributie van bestelde goederen vindt plaats vanuit een centraal punt in Nederland. Bestellingen worden zo snel mogelijk - binnen 24 uur - en zo compleet mogelijk bezorgd; snel en gemakkelijk dus.

 

Concurrerende prijzen

"Door mijn goede adviezen en uitstekende Service! lever ik uit voorraad kwalitatieve merkproducten en alternatieven, voor een concurrerende prijs binnen 24 uur. Het is niet automatisch logisch dat grote leveranciers goedkoper zijn dan OfficeMan. Door een efficiënte inkoop en lage overheadkosten kan ik tegen scherpe prijzen leveren. Ik ben bovendien lid van de grootste inkooporganisatie uit de branche. Hierdoor heb ik dezelfde inkoopkracht als de top drie in de markt en hier profiteren klanten zeker weten van mee!", zegt Jaap overtuigend.

 

De voordelen van www.officeman.nl

 • 15.000 kantoorartikelen
 • Online, telefonisch, per fax of per e-mail bestellen
 • Kwalitatieve merkproducten én alternatieven
 • Uit voorraad leverbaar binnen 24 uur
 • Concurrerende prijzen
 • Service!
 • Gratis advies
 • Persoonlijk
 • contact

 

Ga de uitdaging aan!

OfficeMan Jaap van Tiel daagt een ieder uit om nu naar www.officeman.nl te surfen én om zelf de vergelijking aan te gaan. Prijzen van artikelen krijgt men na aanmelding op de website te zien, alsook speciale aanbiedingen en de status van eventuele orders. En is er iets onduidelijk, dan volstaat een telefoontje. Zelfs een bestelling mag eventueel telefonisch, per fax of e-mail worden doorgegeven. Van Tiel: "Ik ben graag iedereen zo persoonlijk en flexibel mogelijk van dienst. Dat onderscheidt OfficeMan van reguliere internetshops. Graag tot spoedig!"

 

Officeman BV

Waalstraat 83 8052 AD Hattem

Tel. 038 4440404

Fax 038 4440010

E-mail: info@officeman.nl  

Internet: http://www.officeman.nl