Milieu Service Nederland biedt de nieuwe standaard in papiervernietiging

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw vertrouwelijke archieven, documenten en papierafval met zorg en door een betrouwbare partij op een duurzame wijze worden vernietigd. Op deze manier voorkomt u dat deze zaken in ongewenste handen terechtkomen. Milieu Service Nederland b.v. biedt u nu in heel Nederland de nieuwe standaard in papiervernietiging. Dit bedrijf vernietigt al uw vertrouwelijke papierwerk in alle hoeveelheden en in de frequentie die u wenst voor de deur van uw onderneming. Als u dat wilt in uw aanwezigheid.

 

"Dankzij een combinatie van het grootste assortiment aan inzamelmiddelen, het voor de deur vernietigen van papier, landelijke dekking en de scherpste tarieven bieden wij een oplossing voor iedere hoeveelheid vertrouwelijk papier", begint directeur Ronald Voorsluijs van Milieu Service Nederland b.v. te vertellen. "Onze doelgroep is breed. Wij zijn voornamelijk actief voor het MKB en buitenlandse/ beursgenoteerde ondernemingen. Ook vernietigen wij veel archieven en vertrouwelijke documenten in opdracht van advocaten-, accountants- en notariskantoren."

 

Uitstekende dienstverlening én scherpe prijs

 

Volgens Voorsluijs onderscheidt Milieu Service Nederland b.v. zich door een uitgebreide service én een scherpe prijs. "Wij bieden onze opdrachtgevers het grootste aanbod aan inzamelmiddelen. Indien wenselijk is het mogelijk om uw inzamelingsmiddel in zijn geheel af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. U mag uw inzamelingsmiddel bijvoorbeeld beneden aanbieden, maar voor uw gemak is de chauffeur ook gaarne bereid om even naar de verdieping te komen. Aan u de keuze. Wij zijn u graag van dienst."

 

Inzamelmiddelen


De inzamelmiddelen variëren van een inzamelingskorf, een securitybox, een aluminium container, tot al dan niet afsluitbare rolcontainers met een inhoud van 140 tot 660 liter. Doordat de inzamelingsmiddelen voor vertrouwelijk papier vaak in het kantoor staan, maken wij gebruik van onopvallende, maar zeer professioneel ogende inzamelingsmiddelen. Binnen 24 uur plaatsen wij ook in uw bedrijf papiercontainers. Neem nu via de onderstaande gegevens contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Via onze website kunt u nu zelfs direct online een offerte aanvragen!"

 

Betrouwbare partner


Milieu Service Nederland b.v. bestaat al 25 jaar en begon destijds met afval inzamelen. Mede door de steeds strenger wordende milieuvoorschriften nam het scheiden van afvalstromen de afgelopen twintig jaar een grote vlucht. De directeur: "In 2003 kwamen wij met ons eerste unieke product de miniperscontainers. Om vorig jaar als eerste in Nederland het voor de deur van opdrachtgevers vernietigen van vertrouwelijke archieven, documenten en papierafval aan te bieden. "Wij hebben ons in de afgelopen jaren weten te ontwikkelen als een betrouwbare partner voor al onze opdrachtgevers. Milieu Service Nederland streeft er naar om met de laagste tarieven, het grootste assortiment afvalcontainers en door milieubewust te handelen, de allerbeste afvalinzamelaar van Nederland te zijn. Ook uw bedrijf zijn wij graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op."

 

Milieu Service Nederland b.v.
Cruquiusweg 142 E
1019 AK Amsterdam
Tel. 020-6947020
E-mail: info@milieuservicenederland.nl
Website: www.milieuservicenederland.nl