I-WAX brengt uw vloeren weer tot leven!

Het dagelijks onderhouden van vloeren brengt een hoge kostenpost met zich mee. I-WAX biedt u nu de uitkomst. Bespaar tot 70 procent aan kosten op uw vloeronderhoud! Vanaf heden is I-WAX leverbaar bij Renhold. Dit bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het onderhouden van vloeren.

 

I-WAX reinigt en beschermt alle soorten vloeren zoals linoleum, vinyl, terazzo, steen en plavuizen. En is geschikt voor oude en nieuwe vloeren, van alle producenten en voor alle schoonmaakmethodes zoals moppen en machinaal reinigen. "I-WAX zorgt voor een goede afdichting van de vloer, heeft een mooie uitstraling, veroorzaakt geen glans, geen randvergoring en de vloer hoeft niet meer in de was te worden gezet. Het I-WAX systeem is een eenvoudig en goedkoop systeem voor vloeronderhoud en vervangt polymeer, reinigingspolish, steenzeep enzovoorts. Het milieukenmerk de Zwaan is een garantie dat de producten een laag materiaalverbruik hebben en dus een milieubewuste keuze zijn", vertelt operationeel directeur Jan-Wouter Derks van Renhold.

 

Een heel assortiment

Renhold biedt een heel assortiment voor het reinigen en beschermen van vloeren zoals I-WAX en I-WAX impregneringsmiddel, vloerbaar moppenwasmiddel, Storfix, Storfix impregneringsmiddel. Ook is er Larry Color. Dit product is ontwikkeld voor een optimaal resultaat met het I-WAX systeem. Neemt meer vuil op en is geschikt voor droog, vochtig en nat gebruik. Kleurcodes geven de verschillende toepassingen aan.

 

Marktleider

In Scandinavië is I-WAX marktleider en wordt daar veelvuldig gebruikt in zorginstellingen, scholen en kantoren. Derks heeft gezien hoe I-WAX wordt gebruikt in Noorse ziekenhuizen en is erg onder de indruk van het systeem en noemt nog een pluspunt op. "Een ander groot en belangrijk voordeel van het I-WAX systeem is dat de gebruiker tijdens het schoonmaken van alle soorten vloeren steeds dezelfde schoonmaakmethode kan hanteren. Hierdoor wordt er, omdat er duidelijkheid is over de werkwijze, efficiënter door uw medewerkers gewerkt."

 

Bespaar tot 70 procent

Een van de grote voordelen van I-WAX is dat je het conserveren van vloeren over kunt slaan. Tijdens het moppen wordt de vloer geseald. In verkeersruimten is I-WAX eveneens te gebruiken met de schrob- en zuigmachine. Derks: "Als je I-WAX vergelijkt met het gewone linoleum conserveren bespaar je tot 70 procent op het vloeronderhoud. Ook geeft de gebruiker linoleum weer zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Dat wilt u toch ook?"

 

Renhold

Jonge Voolweg 17

1521 RH Wormerveer

Tel. 075-6171352

E-mail: info@renhold.nl

Website: www.renhold.nl