Tosticoncept wil bewust 'anders dan anders' zijn

  • Tosti's worden binnen twee minuten in het zicht van de klant bereid. (Foto: Dirk Bosman) / Copyright: Dirk Bosman
    Tosti's worden binnen twee minuten in het zicht van de klant bereid. (Foto: Dirk Bosman) / Copyright: Dirk Bosman

ZWOLLE - Franchiseformule Tosti World heeft eind april in Zwolle 's lands tweede vestiging geopend. Klanten weten de trendy zaak inmiddels goed te vinden. Voor initiatiefnemers van de franchiseformule, de Nijmegenaren Vincent Gottschalk en Patrick van Haandel, reden om binnen afzienbare tijd te denken aan een verdere uitrol van Tosti World naar tien vestigingen.

 

De nieuwe Tosti World in Zwolle is te vinden naast de Febo, op de Grote Markt. "De locatie is uitermate geschikt, mede ook omdat het uitgaansgebied van Zwolle hier vlakbij ligt. Als we de vergunningen rond hebben blijven we straks op donderdag tot en met zaterdag tot ongeveer drie uur open", zegt ondernemer Marc van Hooijdonk. Het assortiment van Tosti World bestaat uit vijf soorten zeer ruimbelegde tosti's met drie stukken bruin- of witbrood. Dat zijn: een vleestosti, verkrijgbaar in negen varianten, een vegetarische tosti (zes varianten), een kiptosti in vijf varianten, verse zalm tosti's en Focaccia's (Italiaans vers gebakken brood met gedroogde tomaten en olijven) zijn te koop in vier varianten. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor diverse dranken zoals koffie en thee, frisdranken, melk en de zogenaamde gezondheidsdrankjes."

 

Vergunningen

Beneden in de zaak van zestig vierkante meter, is er plaats voor achttien tot twintig gasten. Op de eerste etage voor acht tot tien personen. "Helaas hebben wij hier nog geen vergunning voor. Hetzelfde geldt voor het buitenterras dat we willen inrichten. Binnenkort krijgen wij duidelijkheid omtrent de vergunningen", aldus Van Hooijdonk.

 

Scherpe prijsstelling

De slogan van Tosti World is Hot and Healthy. Marc: "Met ons assortiment spelen we in op de gezonde trend. Wij bieden consumenten afwisseling aan in de horeca. Verder is onze prijsstelling erg scherp. Er is al een overheerlijke tosti met een drankje voor vijf euro."