Theo van Epen Parketvloeren viert 135-jarig jubileum

BUSSUM - Theo van Epen Parketvloeren uit Bussum, viert in 2011 een bijzonder jubileum. Het bedrijf bestaat precies 135 jaar en behoort daarmee tot de oudste parketspeciaalzaken van Nederland. Om tevens de klanten van dit heugelijke feit te laten genieten, krijgen ze bij afname van een vloer vanaf 30 vierkante meter een dinerbon ter waarde van 135 euro.

 

André en Marja Hasert namen Theo van Epen Parketvloeren(www.theovanepen.nl) in 1989 over van mevrouw van Epen. "Sinds vijf jaar is Dennis, onze 29-jarige zoon, ook in het bedrijf actief. Samen met zijn vader vormt hij het kloppend hart van ons bedrijf. De boekhouding en PR komen voor mijn rekening. Bij ons werken drie vaste vloerenleggers. Daarnaast is er een vaste groep zzp'ers waar we regelmatig gebruik van maken. Voor het bezorgen van de vloeren en overige hand- en spandiensten is er hier nog een parttime kracht werkzaam.

 

Op leeftijd, maar modern

De 135-jaar oude parketspeciaalzaak richt zich op het hogere marktsegment en trekt daarmee mensen die voor kwaliteit en exclusiviteit gaan. Marja Hasert: "Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en leggen veel traditionele vloeren. Ook verouderde en gekleurde vloeren worden tegenwoordig veel door ons verkocht. Kwaliteit, service en uitgebreide voorlichting vormen ons visitekaartje. De mond-tot- mond reclame, doet vervolgens zijn werk."

 

De winkel beslaat 140 vierkante meter. "Recent hebben we de showroom een facelift gegeven. Hierdoor is het een prettige, sfeervolle zaak geworden die voldoet aan de eisen van deze tijd. Met onze nieuwe huisstijl willen we benadrukken dat we op leeftijd zijn maar tegelijk een modern bedrijf, met oog voor nieuwe ontwikkelingen. De nieuwe website zal spoedig volgen", aldus Hasert.

 

Ondanks de moeizame economische situatie waarin Nederland verkeert, blijft mevrouw Hasert positief over de toekomst van het bedrijf. "Je moet uitgaan van je eigen kracht, want kwaliteit drijft altijd boven."