Levro Parket en Showroom 6 betrekken nieuw pand

  • Robert en Christel Vroon in hun geheel nieuwe parketspeciaalzaak in Breskens. (Foto: Levro Parket en SHOWROOM 6) / Copyright foto: Levro Parket. Tekst: Dirk Bosman
    Robert en Christel Vroon in hun geheel nieuwe parketspeciaalzaak in Breskens. (Foto: Levro Parket en SHOWROOM 6) / Copyright foto: Levro Parket. Tekst: Dirk Bosman

BRESKENS – Levro Parket en Showroom 6 zijn tegenwoordig te vinden in een nieuw pand aan de Mercuriusstraat 6 in Breskens. De showroom van 450 vierkante meter is gevestigd in een voormalige supermarkt en werd in het verleden ook gebruikt voor het showen van auto’s. Begin mei was de officiële opening van het bedrijf van Robert (41) en Christel (39) Vroon.

 

De open dag is bijzonder goed bezocht”, vertelt Christel enthousiast. “De reacties van klanten waren geweldig én we hebben uitstekende zaken gedaan. Mensen kwamen erg doelgericht. Vanwege de drukte zijn we niet om vijf uur, maar pas om half zeven dicht gegaan. We zijn zelfs zo enthousiast over de open dag dat we plannen hebben om er ieder jaar een te organiseren.”

 

Sterke service

De parketonderneming van het echtpaar bestaat sinds 1997. Robert: “Wij zijn in een klein winkeltje van slechts vijftig vierkante meter begonnen. In de loop van de jaren is Levro Parket enorm gegroeid. Onze kracht is de sterke service die wij bieden. Wij komen altijd bij een klant langs als hij problemen heeft met zijn vloer. Ook al is het jaren geleden dat de vloer gelegd is. Klanten waarderen dit bijzonder. Onze klanten komen uit Oost en West Zeeuws-Vlaanderen en soms uit België.”

 

Totaalconcept

In de showroom worden ongeveer driehonderd monsterborden gepresenteerd. “Wij richten ons op het midden tot en met het hogere segment. Klanten zijn bij ons aan het juiste adres voor lamelparket, planken vloeren, duo plank, tapis, verouderde vloeren, laminaat, kurkverlichting en onderhoudsmiddelen. Nieuw bij ons zijn de drie ingerichte stijlkamers van ieder 25 meter vierkante meter, in elk een eigen stijl. De stijlkamers zijn helemaal ingericht met verschillende soorten parket, banken, stoelen, lampen en accessoires. Dit alles verkopen wij ook. Daarnaast geven wij stijladvies. Het komt er dus op neer dat wij onze klanten een totaalconcept aanbieden en daar zijn we erg trots op”, aldus Christel.

 

Taakverdeling

Robert houdt zich bezig met de in- en verkoop van vloeren en bezoekt klanten. Christel is actief als verkoopster. Voor het leggen van vloeren heeft Levro Parket een vaste en een parttime vloerenlegger in dienst. Robert: “Als het druk is dan maken we verder gebruik van een freelance legbedrijf.”