Kies NU voor Nu038 Relatiebemiddeling Onderscheidend – Vertrouwd – Discreet – Persoonlijk

 

Nederland kent veel singles. Mannen en vrouwen tussen de 25 en 60 jaar jong, ongeacht seksuele geaardheid, met een MBOen/ ofHBO achtergrond, die graag een relatie willen, maar die niet hebben. Voor hen hebben wij echt heel goed nieuws!

 

Sinds kort bestaat Nu038 Relatiebemiddeling. Dit relatiebemiddelingsbureau, dat actief is in de provincies Overijssel, Drenthe en Gelderland, biedt haar diensten aan voor de prijs van een maandelijks lidmaatschap van een datingsite. Hiermee is NU038 Relatiebemiddeling absoluut al onderscheidend te noemen, maar dit is nog lang niet alles. Meer weten? Lees dan snel verder.

 

Persoonlijke aandacht

 

Nu038 Relatiebemiddeling is een relatiebemiddelingsbureau, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Iedere nieuwe inschrijver krijgt een uitgebreid kennismakingsgesprek, met een consulent, op neutraal terrein van minimaal anderhalf uur. Na de inschrijving krijgt de inschrijver een persoonlijke consulent toegewezen waar hij of zij altijd terecht kan als er vragen zijn. Bij dit relatiebemiddelingsbureau is er absoluut geen sprake van dating. Nu038 Relatiebemiddelingsbureau is echt alleen bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het maakt Nu038 Relatiebemiddeling niet uit of mensen kampen met een lichamelijke of psychische beperking. In principe schrijft dit relatiebemiddelingsbureau iedereen in, maar de consulent is wel eerlijk als hij of zij denkt dat de kans op een match klein is.

 

Verklaring Omtrent Gedrag

 

Om er zeker van te zijn dat inschrijvers en de consulenten van Nu038 Relatiebemiddeling te maken krijgen met alleen serieuze mensen die op zoek zijn naar een dito relatie, vraagt Nu038 Relatiebemiddeling alle inschrijvers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze VOG-verklaring is aan te vragen in de gemeente waar de inschrijver bij de burgerlijke stand ingeschreven staat. In de VOG-verklaring staat vermeld of de inschrijver in aanraking is geweest met politie of justitie in verband met het begaan van ernstige strafbare feiten. Nu038 Relatiebemiddeling vraagt deze VOG-verklaring, omdat bij dit relatiebemiddelingsbureau de veiligheid van haar inschrijvers erg hoog in het vaandel staat.

 

Inschrijfgeld en maandelijkse kosten

 

Nu038 Relatiebemiddeling vindt dat andere relatiebemiddelingsbureaus veel te duur zijn en biedt daarom, zoals eerder vermeld, relatiebemiddeling aan voor de prijs van een maandelijks lidmaatschap van een gemiddelde datingsite. Dat is goed nieuws! Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt 49,95 euro, te voldoen voor het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis. Iedere inschrijver betaalt 22,50 euro aan maandelijkse kosten.

 

Tijdelijke actie – Nu inschrijven

 

Oprichter en eigenaar van Nu038 Relatiebemiddeling is Zwollenaar Paul van Diepen. Hij is ondernemend ingesteld. Tot zijn frustratie hoorde hij veel negatieve geluiden over de werkwijze van datingsites en relatiebemiddelingsbureaus. Hij besloot Nu 038 Relatiebemiddeling op te richten. “Ik en mijn consulenten doen relatiebemiddeling beter, goedkoper en persoonlijker. Schrijf je nu ook in en profiteer van onze tijdelijke actie! Betaal slechts 75,00 euro voor 12 maanden persoonlijke relatiebemiddeling. Wees wel snel. Deze actie is geldig tot 1 oktober 2012. Wacht niet!”

 

GA NU NAAR: www.nu038.nl

 

STUUR JE VRAAG NAAR: e-mail: info@nu038.nl 

 

TELEFOONNUMMER  06 444 288 21

 

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar vanaf 18:00 t/m 20:00 uur.