Houten Vloeren Texel opent showroom

  • Foto: Houten Vloeren Texel. Artikel verschenen in Parketblad 11-2010. / Copyright tekst: Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.
    Foto: Houten Vloeren Texel. Artikel verschenen in Parketblad 11-2010. / Copyright tekst: Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.

DE WAAL - Midden oktober heeft Houten Vloeren zijn showroom geopend in het nieuwe bedrijfspand op dit Noord-Hollandse Waddeneiland. Hier zijn ook Kunststof Kozijnen Texel en Bouwbedrijf Texel gevestigd. Deze drie vormen sinds 2008 één bedrijf, maar treden met drie verschillende bedrijfsnamen naar buiten. In totaal werken er elf mensen.

 

Twee werknemers houden zich dagelijks bezig met Houten Vloeren Texel (www.houtenvloerentexel.nl). Dit bedrijf bestaat sinds eind 2006 bestaat en is opgericht door Dennis Beumkes en Dennis Saal.

 

Tijdens de opening van de showroom kwamen rond de 500 belangstellenden naar de Laagwaalderweg 47 in De Waal. Directeur en mede-eigenaar Dennis Beumkes toont zich na afloop erg tevreden over de belangstelling. "We hadden geen acties georganiseerd en toch was het goed druk."

 

Verdeeld over het bedrijfspand is er een showroom ingericht van ongeveer 80 vierkante meter. "Totaal hangen er in de toonzalen 120 monsterborden met een afmeting van 65 bij 80 centimeter. Beumkes: "Houten vloeren verkopen en leggen wij het meeste. Maar onze klanten kiezen tegenwoordig steeds vaker voor pvc-stroken. Wij hebben de echte van mFlor. Daarvoor moet je eerst egaliseren en ze dan volvlak verlijmen. We leggen deze vloeren veel in vakantiehuisjes. Laminaat hebben we van de merken Balterio en Meister. Verder houden wij ons bezig met het onderhoud van vloeren en vloer- en traprenovatie."

 

Totaalpakket

Dennis Saal vertelt dat de combinatie van drie bedrijven de grote kracht van Houten Vloeren Texel is. "Want klanten kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket als het om nieuwbouw en verbouw gaat. Houten Vloeren Texel levert bovendien kwalitatief goed werk af en dat vinden wij ook zéér belangrijk. Wil dit parketbedrijf ook op het vaste lande aan de slag, vragen we tot slot. "Nee, zolang wij op Texel genoeg werk hebben, zien wij geen reden om op de vaste wal aan het werk te gaan."