Henk Eeren & Zn viert 25-jarig jubileum

  • Van links naar rechts: Henk, Annemarie en Bram Eeren in hun feesttent. Parketblad september 2011. Foto: Henk Eeren & Zn. / Copyright tekst Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.
    Van links naar rechts: Henk, Annemarie en Bram Eeren in hun feesttent. Parketblad september 2011. Foto: Henk Eeren & Zn. / Copyright tekst Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.

GROESBEEK - Bij Henk Eeren & Zn, deuren, parketvloeren en timmerwerken, was het op 1 juli groot feest. Het was op die datum namelijk precies 25 jaar geleden dat Henk de zaak overnam van de familie Nillissen. Om dit te vieren hield de familie Eeren een receptie, waar rond de honderd klanten en leveranciers op af kwamen.

 

 

Henk Eeren & Zn is een gemengd bedrijf, dat al sinds 1835 bestaat. "Naast het verkopen, leggen en schuren en onderhouden van vloeren, hebben wij een timmerfabriek waar wij deuren en kozijnen produceren. Zo maken wij exclusieve voordeuren en produceren vooral maatwerk. Onze doelgroep is het midden en het hogere segment", vertelt Bram Eeren (29).

Voor de verkoop van haar vloeren heeft de familie Eeren de beschikking over een showroom van 80 vierkante meter. Bram (29) vervolgt: "Ons assortiment vloeren is breed en diep. Wij verkopen laminaat, pvc-vloeren, massieve planken, tapis, en lamelparket. Duoplanken en tapis zijn onze omzetmakers. Van de recessie hadden wij weinig last. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld minder vloeren verkocht dan voorheen. Daar stond tegenover dat we in 2010 veel meer onderhoudswerk hadden."

 

Komende jaren groeien Bij het bedrijf (www.eeren.nl) zijn drie fulltimers werkzaam. "Wij voorzien een goede toekomst voor het betere handbewerkte houtwerk. Door je te onderscheiden met vakmanschap is er altijd een goede boterham te verdienen", zegt Bram vol vertrouwen.

"Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een goede prijs. Ook blijven wij bij de tijd door het volgen van allerlei cursussen. In de afgelopen 25 jaar heeft Henk Eeren & Zn een prima naam opgebouwd. Het mijn bedoeling om de onderneming de komende jaren te laten groeien. Binnen niet al te lange termijn gaan mijn vader en moeder met pensioen. De laatste is de ondersteunende kracht van ons bedrijf. Ik wil er in de nabije toekomst een of twee personeelsleden bij aannemen. Zolang klanten naar onze producten vragen, moet dit mogelijk zijn ", aldus Bram Eeren.