Van den Berg Parket nu in Poort van Veldzicht

  • Het nieuwbouwpand in Ermelo waarin Van den Berg Parket tegenwoordig gevestigd is. Bron: Parketblad. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Foto: Van den Berg Parket.
    Het nieuwbouwpand in Ermelo waarin Van den Berg Parket tegenwoordig gevestigd is. Bron: Parketblad. / Copyright tekst: Dirk Bosman. Foto: Van den Berg Parket.

ERMELO - Van den Berg Parket v.o.f. is tegenwoordig gevestigd in de Poort van Veldzicht. Dit nieuwbouwproject omvat showrooms, kantoren en werkplaatsen met een totale oppervlakte van circa 4.800 vierkante meter.

 

"Wij beschikken nu over een showroom van 65 vierkante meter", vertelt eigenaar Henk van den Berg (43) die zijn zaak samen met zijn vrouw Petra (42) drijft. In het nieuwe onderkomen heeft de Ermeloër 1200 vierkante meter aan diverse vloeren gelegd. Henk: "Wij zijn toen door de heer Wim Timmer van BP Keukens en Badkamers benaderd om ons bedrijf ook hier te vestigen. De afgelopen jaren hadden we in Ermelo een showroom aan huis. Wij zijn op dit aanbod ingegaan omdat wij op deze A-locatie heel goede mogelijkheden voor de toekomst van onze parketspeciaalzaak. Daarnaast versterken onze bedrijven elkaar. Bovendien zijn we allebei aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen."

 

Schat aan ervaring

Henk legt het liefst zelf zijn vloeren. "Dat wil ik nog een paar jaar blijven doen! Daarnaast huren we regelmatig freelancers in. Zelf heb een schat aan ervaring met houten vloeren.Zo ben ik ben vijftien jaar werkzaam geweest bij een gerenommeerde parketfabriek in Barneveld."

 

Tegels met parket

Van den Berg Parket (www.vandenbergparket.nl) biedt klanten een groot assortiment vloeren. Petra heeft zich daar de afgelopen negen jaar aardig in verdiept en doet de verkoop. Mocht het toch niet helemaal lukken dan zet haar man die de laatste puntjes op de i. Petra: "We hebben voor elk wat wils. Zo zijn we onlangs voor deze regio A-dealer geworden van Quick-Step. Maar mensen zijn bij ons ook aan het juiste adres voor verouderde vloeren, tapis en lamelparket. Parket op vloerwarming is een specialisatie van ons. Ook leveren wij kurk, pvc en marmoleum. Een collega van ons verkoopt plavuizen. Samen kunnen we zo heel mooie combinaties van tegels met parket maken. Al met al kijken met vertrouwen naar de toekomst!"