Thee-evenement ‘Thee is hot’ eind januari 2015 in stad-Groningen

  • Post van www.thee.blog.nl
    Post van www.thee.blog.nl

In de stad Groningen vindt op woensdag 21 januari 2015 in het restaurant ‘t Feithhuis het thee-evenement ‘Thee is hot’ plaats. Hier zijn óók nadrukkelijk particulieren welkom.

 

Thee is hot. Al een aantal jaren zien we dat de trend op het gebied van thee steeds uitgebreider en populairder wordt. Op water na is thee het meest geconsumeerde drankje ter wereld! Als thee zo stijgend populair blijft worden, wordt er verwacht dat thee over een aantal jaar zelfs de wijn bij het eten zal vervangen. De ene theespeciaalzaak na de andere wordt geopend overal in het land. Vooral in het westen is thee erg hot. Thee cocktailbars worden geopend en in Den Haag is zelfs een heuse thee academie van start gegaan!

 

Voor horecabedrijven en óók zeker particulieren

Hoog tijd dus om in het noorden van het land óók mee te gaan met deze trend. En dat gebeurt ook. In Groningen wordt in januari van het komende jaar het allereerste thee- evenement ‘Thee is hot’ georganiseerd, dat óók zeker toegankelijk is voor particulieren en niet alleen voor horecabedrijven.

 

De organisatie van ‘Thee is hot’ is in handen van studenten Eventmanagement van de Hanzehogeschool

De organisatie van dit niet-commerciële thee-evenement is in handen van studenten die minor Eventmanagement volgen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vanuit de opleiding mogen zij geen geld verdienen aan deze opdracht. Op het moment dat dat wel het geval is, gaat dit naar het Tierra Nova fonds.

 

Het leren kennen van thee en de meerwaarde van thee leren kennen

Dit thee evenement zal in het teken staan van het leren kennen van thee en het leren van de meerwaarde van thee. Het perfecte kopje thee zetten, alles weten over (groene) thee of het leren van het maken van een heerlijke theecocktail. Al deze kennis kan worden opgedaan bij deelname aan dit evenement.

 

‘Thee is hot’: hét evenement voor de theeliefhebber in en rond de stad Groningen

Het evenement ‘Thee is Hot!’ vindt plaats op 21 januari 2015 in de stad Groningen,in het restaurant ‘t Feithhuis. Het is een evenement voor de echte theeliefhebber in en rondom de stad. Tijdens dit evenement worden alle trends en aspecten van thee besproken en geleerd in de vorm van workshops. Gedurende het evenement:

 

-          Je wordt ontvangen met een lekker kopje thee verzorgd door Simon Lévelt en je krijgt een huisgemaakt gebakje;

 

-          Een interessante spreker opent de avond;

 

-          Je kunt deelnemen aan twee interessante workshops op theegebied;

 

-          In de pauze krijg je lekkere hapjes voorgeschoteld;

 

-          Bij deelname doe je automatisch mee met een verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn;

 

-          Na afloopt van thee-evenement ‘Thee is hot’ krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

 

Aangepaste prijs om deelname aan ‘Thee is hot’ aantrekkelijk te maken voor particulieren

Om het extra toegankelijk te maken voor particulieren wordt dit evenement aangeboden voor slechts €24,95.

 

Meer informatie over het evenement en voor het bestellen van tickets kun je terecht op www.theeishotgroningen.nl.