Oosterwechel Houten Vloeren opent nieuwe vestiging

  • Foto: Oosterwechel Houten Vloeren. Parketblad 7/8 2010. / Copyright tekst: Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.
    Foto: Oosterwechel Houten Vloeren. Parketblad 7/8 2010. / Copyright tekst: Dirk Bosman/ DIBEBO Tekstproducties.

NIJVERDAL - Oosterwechel Houten Vloeren heeft in de laatste week van mei op het Serbonne inspiratiepark te Nijverdal zijn derde showroom geopend. Het bedrijf is in Raalte en Lochem al met toonzalen gevestigd.

 

Oosterwechel Houten vloeren bestaat sinds 1997 en heeft drie eigenaren: Bas en Arno Oosterwechel en Jordi van der Weegh. "Om de regio af te dichten, zijn we nu ook in Nijverdal te vinden met een showroom van 77 vierkante meter", vertelt de laatste. "In totaal werken we met twaalf mensen, van wie zeven eigen leggers. In drukke tijden werken wij samen met Magro Parket in Emmeloord. Wij richten ons op het midden- en hogere segment."

 

Het Serbonne inspiratiepark biedt alles op het gebied van bouwen en verbouwen in de ruimste zin van het woord. Fase 1 is gereed en de eerste zestien bedrijven zijn nu op het park gevestigd. In totaal is het bedoeling dat zich op Serbonne 50 winkels gaan vestigen. Tijdens het openingsweekend is het inspiratiepark door 13.000 bezoekers bezocht. "Wij waren erg te spreken over de bezoekersaantallen in onze winkel en konden meerdere offertes voor het plaatsen van vloeren uitbrengen. vertelt een enthousiaste Van der Weegh.

 

Door heel Europa

Met een breed assortiment lamelparket, massieve en traditionele houten vloeren in bijvoorbeeld visgraat en blokpatronen, kan Oosterwechel Houten Vloeren (www.oosterwechel.com) zijn klanten alles bieden. Van der Weegh: "Eiken-lamelparket verkopen wij het meest. Klanten weten ons verder goed te vinden voor schuur- en onderhoudswerkzaamheden. Onze kracht is dat wij alles in eigen beheer doen, zoals leggen, schuren en afwerken. Daarnaast zijn wij erg flexibel. 60 procent van onze omzet is afkomstig uit de consumentenmarkt. De overige 40 procent behalen wij uit het uitvoeren van projecten. Zo leggen we voor meedere winkelketens vloeren op A-locaties door heel Europa."