Ateliervloeren innoveert

ZWAANSHOEK – Ateliervloeren heeft onlangs de Lava Serie op de markt gebracht. Daarnaast lanceerde het bedrijf in de Driftwood Serie de Melange.

 

De Lava Serie is verkrijgbaar in Multiplank en Multiplank visgraat, in 6 kleuren. De totale dikte van de planken bedraagt 16 mm, waarvan 12 mm berken multiplex. De toplaag is 4 mm dik en is van massief eiken. De planken zijn verkrijgbaar van 18,5 cm tot en met 28 cm breed en lengte tot 250 cm. Ze zijn tevens leverbaar in 21 mm. Vanaf heden, half mei, is de Lava Serie te koop bij een selectief aantal parketspeciaalzaken.  Fabienne Goddijn vertelt: “Daarnaast brachten we recentelijk in de Driftwood Serie de Melange op de markt. Deze serie vloeren, die te koop is in vier kleuren, is zeer geliefd bij de consument. Het bijzondere aan de Driftwood Melange is dat hij een heel warme taupe kleur heeft. De vloeren zijn allemaal gemaakt in de fabriek van Ateliervloeren, dat onder leiding staat van mijn man Tom Goddijn. Binnen nu en vier weken komt trouwens de Collectie Old Barn nieuw op de markt. Dit zijn Multiplanken met een massief eiken toplaag."

 

Zelf de verdeling

Ateliervloeren heeft niet alleen een nieuwe collectie, maar ook zijn marketing en verkoop opgefrist. Nadat Jim Lassooij begin dit jaar voor zichzelf is begonnen, verzorgen Fabienne en Mark van Turennout zelf de verdeling bij de klanten. Fabienne vervolgt: “Wij willen een langdurige relatie opbouwen met een selecte groep ondernemers van parketspeciaalzaken. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat die hun klanten de meerwaarden van onze vloeren kunnen uitleggen. Bovendien is het op deze manier gemakkelijk om een goede marge te behalen, daar wij hebben gekozen voor een gedegen bescherming van onze dealers. Voor de nieuwe collectie is een bijzondere wanddisplay ontworpen. Die is in te passen in elke wand. Gemiddeld gaan er 7 borden in. Het is de bedoeling dat de monsterborden per seizoen worden verwisseld. In de herfst en winter bestaan de wanddisplays dan uit monsterborden met warme en donkere tinten, terwijl er in de lente en zomer er monsterborden met een lichtere kleur in komen. Daarnaast gaan wij onze dealers voorzien van extra tools om de verkoop te stimuleren.” Ook het ontwerp en de presentatie van de wanddisplays voert Ateliervloeren in eigen beheer uit

 

Tot slot is www.ateliervloeren.nl helemaal geupdated. Fabienne sluit af. “Wij beschikken nu over een compleet nieuwe website, nieuwe stijl en logo. Ook staat er de voorlopige dealerlijst op.”